Treceți la conținutul principal

DJ-ul John Heckle la Sibiu

Pe 27 Octombrie, sarbatorim 3 ani de la crearea blogului The Hipodrome Of Music, la Zen Garden Lounge (pe Casa de Cultura a Sindicatelor Sibiu).

Dupa ce am invitat o parte dintre veteranii scenei internationale de muzica electronica (Mick Wills, Traxx, Intergalactic Gary) in acest an privim spre viitor. Pentru aniversarea din acest an, avem deosebita placere de a invita la Sibiu, si in Romania, pentru prima data, pe tanarul si foarte talentatul englez John Heckle.

La doar 24 de ani, John si-a construit deja un nume important in scena muzicii electronice. In ultimii doi ani, John a avut parte de o aparitie meteorica in prim-planul scenei muzicii electronice, cu o discografie deja bogata si nenumarate giguri internationale de invidiat.

Release-urile sale la casa de discuri Mathematics au primit laude impresionante de la critici, DJ-i si iubitori de muzica deopotriva. Single-uri, piese si remixuri pentru Tabernacle, Signals, Skylax si noul label irlandez Apartment Records au fost apreciate in mod similar. Muzica lui John iese din tiparul 4/4 clasic. Ea se scalda in beat-uri murdare, linii melodice curajoase si o energie mentala debordanta, aflata undeva la granita dintre sound-ul obscur, brut si fara compromis si liniile melodice calde ale predecesorilor sai din Chicago. Toate acestea fac ca productiile lui John Heckle sa aiba unul dintre cele mai fresh sound-uri ale muzicii house contemporane.


John a mixat si a fost rezident la cluburi, cum ar fi The Cavern sau la seria de evenimente Rehab de la celebrul club Lounge Lemon, din orasul sau natal Liverpool, de la vârsta de 15 ani. Acum, este invitat sa mixeze in mod regulat in intreaga Europa, la unele dintre cele mai apreciate cluburi si festivaluri, devenind renumit pentru DJ seturile sale fermecatoare, ecletice si pline de energie, prezentand propria sa interpretare a Chicago house-ului si dragostea lui pentru sunetul analogic, obscur, brut.

Asadar, nu ratati show-ul sau din Sibiu, pe 27 Octombrie, incepand cu ora 22.00, la Zen Garden Lounge.

Hipodrome este un blog dedicat muzicii electronice, nascut in cartierul Hipodrom din Sibiu, menit sa scoata la suprafata latura calitativa a muzicii electronice, de oriunde ar veni ea.

Postări populare de pe acest blog

BING.com un nou motor de cautare

Acum doua saptamani in urma,pe data de 3 iunie 2009 a intrat in functiune un nou motor de cautare ("search engine") numit BING.com . Acest site apartine companiei Microsoft ca un inlocuitor pentru Windows Live Search. Bing este numit de catre cei de la Microsoft ca fiind un motor decizional. Aici echipa Bing da si un mic exemplu cum poti sa castigi bani de pe urma acestui search engine cu ajutorul optiunii cashback. Acest motor de cautare deja are si o pagina pe Wikipedia . In caz ca doriti sa faceti o comparatie Google vs. Bing este deja un site care face acest lucru. Ramane la decizia voastra ce motor de cautare sa folositi!

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct