Treceți la conținutul principal

Parodie la Call of Duty

Îmi aduc aminte de vremurile când mă jucam ca un obsedat pe calculator. Când eram student în anul I nu aveam PC aşa că mergeam cu colegii de cameră la o sală de jocuri din Suceava, Games Pit, şi luam fiecare câte un full night. Jocul principal era CS în reţea dar nici Age of Empires II nu era mai prejos. Nu pot să zic faptul că eram cel mai bun, dar nici cel mai prost la jucat nu eram. Am dat şi eu câteva şâşuri la viaţa mea :D şi foarte multe head shot-uri.

Prin anul doi mi-am luat un PC, primul meu PC, dacă nu pun la socoteală HC91-lea pe care nici măcar nu l-am folosit. Era un AMD Duron la 750MHz, vreo 512 RAM (sau 256MB RAM??), şi un HD de 40GB pe care-l mai am şi acuma. Monitorul era un Daewoo de 14 inchi CRT la mâna a doua, primit cadou de la cineva drag mie. Cu toate că placa video era încorporată puteam juca jocuri ca Medal of Honor, Call of Duty 1 şi 2, o grămada de jocuri de strategie cu Cel De-al Doilea Război Mondial dar şi alt tip de jocuri...Recunosc că îmi plac cărţile, documentarele, filmele cu cel de-al Doilea Război Mondial aşa că nu avea cum să nu-mi placă şi jocurile cu acest subiect.

Preferatele mele au fost primele două jocuri de mai sus dar în special Call of Duty. Acum acest joc a avansat foarte mult, ca să-l poţi instala îşi trebuie o rachetă de calculator în care să fii băgat foarte mulţi bani. Eu nu am aşa ceva deci nu ştiu senzaţia noilor părţi din CoD.

Dar ce s-o mai lungesc aşa? M-a apucat melancolia şi am uitat defapt ce vroiam să vă arăt şi să vă spun dar mi-am aduc aminte. 

Firma Epic Games a realizat, sau defapt vrea să realizeze, o campanie de publicitate nemaivăzută până acum. Pentru a-şi face reclamă la propriul joc numit Bulletstorm, inginerii şi designerii de la Epic Games au realizat un al joc numit Duty Calls ce vrea să parodieze arhicunoscutul shooter Call of Duty. Jocul cu pricina se numeşte Duty Calls.

În filmuleţul de mai jos o să vedeţi câteva secvenţe din acest joc şi sunt sigur că cei care au jucat CoD, dar nu cred că se limitează doar la acesta, o să le apară un zâmbet pe buze...

Oricum, jocul e cam scurt dar până la urmă e defapt o reclamă, nu?
Priviţi filmuleţul şi lăsaşi o părere la secţiunea de comentarii (care sper să meargă având în vedere că îmi face nişte figuri de când cu schimbarea numelui la site):



Postări populare de pe acest blog

BING.com un nou motor de cautare

Acum doua saptamani in urma,pe data de 3 iunie 2009 a intrat in functiune un nou motor de cautare ("search engine") numit BING.com . Acest site apartine companiei Microsoft ca un inlocuitor pentru Windows Live Search. Bing este numit de catre cei de la Microsoft ca fiind un motor decizional. Aici echipa Bing da si un mic exemplu cum poti sa castigi bani de pe urma acestui search engine cu ajutorul optiunii cashback. Acest motor de cautare deja are si o pagina pe Wikipedia . In caz ca doriti sa faceti o comparatie Google vs. Bing este deja un site care face acest lucru. Ramane la decizia voastra ce motor de cautare sa folositi!

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct